Mirë se erdhe Vizitor

Shërbimet që ofrojmë

Për Biznese

Riparime pajisje elektronike si dhe automatizim procesesh.

Për Shkolla

Pajisje laboratorike si dhe literaturë për elektoronikën dhe informatikën.

Për Familje

Produkte elektronike dhe informatike 100% shqiptare.

femije-1

MësoNdërtoProvo

Fëmijët mësojnë më mirë kur përfshihen në mënyrë aktive në ndërtimin e diçkaje që ka kuptim për ta, qoftë një poezi, një robot, një kështjellë rëre ose një program kompjuterik. Për ne është e rrëndësishme që fëmijët të krijojnë origjinalitetin e tyre. Ne besojmë se talenti, kreativiteti dhe potenciali i gjithsecilit janë vlera që duhen zbuluar, inkurajuar dhe zhvilluar.

Kategori produktesh

Robotikë

Robotët janë rreth nesh, çdo ditë. Me ne mësojmë t'i njohim, t'i kontrollojmë dhe madje t'i ndërtojmë ato.

Elektronikë

Të mësojmë qarqet elektrike, pjesët përbërëse dhe si mund ti lidhim për të ndërtuar diçka tjetër të re.

Kodim

Njohja e kodimit po bëhet gjithnjë e më thelbësore. Me ne e mësoni në një mënyrë të thjeshtë dhe argëtuese.

Përse të zgjidhniJoer.al

JOER.al është i krijuar posaçërisht për fëmijët dhe rininë shqiptare, për të ofruar një mendim shqiptar në botën e teknologjisë. Përfitimet për të mësuar robotikën, elektronikën dhe kodimin janë shumë por ne do rendisim disa prej tyre si:

  • Ndez kreativitetin
  • Nxit bashkëpunimin
  • Zhvillon komunikimin
  • Rrit këmbënguljen
  • Forcon logjikën
a.shkrimi-joer.1
b2.shkrimi-joer
c.shkrimi-joer.3
e.shkrimi-joer.4

Lajmet e reja

21/06/2023 nga Joer.al 0 Komente

Me ChatGPT programuesi kompjuterik del në pension?

Revolucioni i AI-së po ka një ndikim të rëndësishëm në botën e punës intelektuale,...

20/06/2023 nga Joer.al 0 Komente

Imec përmirëson dritaren e memories së një qelize të kanalit 3D për NAND Flash të gjeneratës së ardhshme

Për disa dekada, NAND Flash ka qenë teknologjia kryesore për aplikacionet e ruajtjes së të...

31/05/2023 nga Joer.al 0 Komente

Tabela e marrëdhënieve të panelit diellor dhe baterisë

Tabela e marrëdhënieve të panelit diellor dhe baterisë është si më poshtë vijon: Tabela...