Shërbimet që ofrojmë

Për Biznese

Riparime pajisje elektronike si dhe automatizim procesesh.

Për Shkolla

Pajisje laboratorike si dhe literaturë për elektoronikën dhe informatikën.

Për Familje

Produkte elektronike dhe informatike 100% shqiptare.

femije-1

MësoNdërtoProvo

Fëmijët mësojnë më mirë kur përfshihen në mënyrë aktive në ndërtimin e diçkaje që ka kuptim për ta, qoftë një poezi, një robot, një kështjellë rëre ose një program kompjuterik. Për ne është e rrëndësishme që fëmijët të krijojnë origjinalitetin e tyre. Ne besojmë se talenti, kreativiteti dhe potenciali i gjithsecilit janë vlera që duhen zbuluar, inkurajuar dhe zhvilluar.

Në Ofertë

Dyqani

Raspberry Pi 2 Model B Origjinal, 1GB RAM Prodhuar në UK element 14 + LCD touch screen + Wifi usb + 16 GB Sd Card

Produktet e reja

Kategori produktesh
Produkti më i vlerësuar

Robotikë

Robotët janë rreth nesh, çdo ditë. Me ne mësojmë t'i njohim, t'i kontrollojmë dhe madje t'i ndërtojmë ato.

Elektronikë

Të mësojmë qarqet elektrike, pjesët përbërëse dhe si mund ti lidhim për të ndërtuar diçka tjetër të re.

Kodim

Njohja e kodimit po bëhet gjithnjë e më thelbësore. Me ne e mësoni në një mënyrë të thjeshtë dhe argëtuese.

Përse të zgjidhniJoer.al

JOER.al është i krijuar posaçërisht për fëmijët dhe rininë shqiptare, për të ofruar një mendim shqiptar në botën e teknologjisë. Përfitimet për të mësuar robotikën, elektronikën dhe kodimin janë shumë por ne do rendisim disa prej tyre si:

  • Ndez kreativitetin
  • Nxit bashkëpunimin
  • Zhvillon komunikimin
  • Rrit këmbënguljen
  • Forcon logjikën
a.shkrimi-joer.1
b2.shkrimi-joer
c.shkrimi-joer.3
e.shkrimi-joer.4

Lajmet e reja

IMG_20240126_170322
26/01/2024 nga Joer.al 0 Komente

Illyrian Pure Sport prezanton Illyrian TSX, makina e parë shqiptare realitet

Kompania “Arrera Automobili”, nxorri nga prodhimi super veturën të quajtur Illyrian Pure...

leonardo-shpikesi
16/12/2023 nga Joer.al 0 Komente

Shpikësi Leonardo DaVinci

Leonardo i nxori shpikjet e tij nga studimet e tij dhe përgjithësisht ato ishin...

smart-ora
07/11/2023 nga Joer.al 0 Komente

Orët inteligjente, orët kthehen në kompjuterë që mbahen në dorë

Tregu është i shëndetshëm dhe e sheh Apple në krye të ndjekur nga Xiaomi dhe Huawei. Ajo që...

nidec_cover
28/10/2023 nga Joer.al 0 Komente

Nidec dhe Renesas njoftojnë zhvillimin e përbashkët për automjetet elektrike

Një motor tërheqës i automjeteve elektrike dhe elektronika e fuqisë do të integrohen në...