Gjithçkapër familjet

Qëllimi i Joer.al është që të ofrojë sa më shumë shërbime për fëmijët e moshave të ndryshme si dhe studentët. Janë ato fokusi ynë kryesor, i cili na motivon në punën tonë.

  • Mjete mësimi
  • Dyqan virtual
  • Tutoriale dhe lajme
  • Projekte dhe tema dipllomash

Çfarë ju ofrojmë

Mjete didaktike si dhe lodra të prodhuara në shqipëri të cilat flasin shqip për të mësuar dhe praktikuar sa më shumë. Ofrojmë produkte të ndryshme elektronike në dyqanin tonë virtual.

Tek ne do të gjeni lajmet më të fundit për sa i përket elektronikës dhe informatikës, tutoriale dhe mësime online. Për të gjithë studentët që duan të realizojnë temat e dipllomave në praktik apo të realizojnë projekte të ndryshme ne jemi të gatshëm për bashkëpunim.