Vizatime me princesha për tu printuar dhe ngjyrosur

/*! elementor - v3.18.0 - 08-12-2023 */ .elementor-column

Lëvizja me nxitim konstant Mësoni me anë të programit

Ky program web tregon një veturë që lëviz me nxitim konstant. Lista e gjelbërt e

IoT Alarmi për kujdesin shëndetësor për të moshuarit

Projekti është krijuar për të moshuarit Projekti është krijuar për të moshuarit,

Si magnetët prodhojnë energji

Në këtë filëm do mësojmë se si magnetët prodhojnë elektricitet dhe rrymë elektrike.

Internet of Things

Interneti i gjërave ( IoT ) është një sistem pajisjesh kompjuterike të ndërlidhura,

Sistem ndjekës për lëvizjen e paneleve diellore

Kjo tezë diplome trajton një studim në hollësi të një sistemi ndjekës për panelet

Sensori tejzanor (ultratingull) HC-SR04

Për matjen e distancave, tejzanori (ultratingulli) është një ide e mirë, aq shumë sa

I love You

Sot po ju prezantojmë me projektin tonë të parë, me të cilin hapim rrugëtimin tonë