04/12/2018

I love You

MMatricë Elektronike me Arduino, që shfaq ”I LOVE U”

Klienti:
Dhuratë për Joer
Ndërtuesi:
Petrit Topollaj
Kategoria:
Lodër
Etiketa:
loje, loder, dhurate

Sot po ju prezantojmë me projektin tonë të parë, me të cilin hapim rrugëtimin tonë në botën e mrekullueshme të shkencës. Ky projekt është një matricë elektronike e cila nëpërmjet arduinos shfaq shkronjën “I” “zemrën” dhe “U”, e cila bashkë ka domethënien I LOVE YOU

Një ide për të uruar partnerin ditën e Shën Valentinit apo dhe në raste të tjera për të shprehur dashurinë. Më poshtë gjeni videon e cila ju tregon pajisjen në funksion.

Shikoni shembullin më poshtë...