Pistoletë ngrohëse 1800W

6000 L

Temperatura është e rregullueshmenga 60℃ në 600℃

Dizajn i sigurt

Për t’u siguruar që pistoleta e nxehtësisë funksionon në mënyrë të sigurt, ne kemi projektuar mbrojtje speciale mbi mbingarkimin për çdo produkt, për të parandaluar që të rezultojë në zjarr ose rrezik për shkak të temperaturës së tepërt.

Përdorimi në fusha të ndryshme

Përdoret gjerësisht në industrinë e paketimit, industrinë elektronike, elektrike dhe jetën e përditshme, për shembull: film i tkurrur nga nxehtësia për paketimin e produktit, film qelqi automobilistik, riparimi i parakolpëve të automobilave, heqja e bojës, tharja dhe shkrirja, heqja e letër-muri, lakimi i tubit plastik PVC, fryrja e tkurrjes nga nxehtësia tubi, ngrirja e frigoriferit etj.

Kujdes

1. kur përdorni temperaturën më të lartë ose afër temperaturës më të lartë, ju lutemi shmangni përdorimin e grykës së vogël dhe largohuni nga objekti i nxehtë të paktën 4 inç distancë. Përndryshe, mund të çojë në aktivizimin e sistemit të mbrojtjes nga mbingarkesa.

2. Kur përdorni pistoletën ngrohëse herën e parë, elementi ngrohës do të ketë tym, së bashku me erë të athët së bashku. Është normale, nuk do të rishfaqet herën tjetër, për shkak të papastërtive në fletën mikë dhe avullimit të vajit metalik në telin e ngrohjes që përdoret për herë të parë.

 

SKU: pistolete.n1800 Kategori: Etiketa: , ,

1 stok

Specifikimet:

Materiali: ABS
Tensioni nominal: AC220V
Fuqia hyrëse: 1800 W
Rregullimi i temperaturës:
886B:60°C ~ 600°C
Rrjedha e ajrit: 300L~600L/min
Shpejtësia pa ngarkesë: 32000 rpm
Madhësia e artikullit: 25 * 20 * 7 cm
Lloji i prizës: prizë BE
Gjatësia e kordonit të rrymës: 1.5M

 

Paralajmërim:

1. Mos e përdorni pistoletën ngrohëse si tharëse flokësh.

2. Mos fryni me pistoletën e nxehtësisë drejtpërdrejt te njerëzit ose kafshët.

3. Mos e përdorni pranë gazeve të ndezshme ose të ndezshme.

4. Mos bllokoni ose mbuloni hyrjen dhe daljen e ajrit të nxehtë.

5. Kur pistoleta ngrohëse është në përdorim ose menjëherë pas përdorimit, mos e prekni grykën. Doreza e pistoletës ngrohëse duhet të mbahet e thatë.

6. Pistoleta me ajër të nxehtë duhet të ftohet plotësisht përpara se të vendoset në vende të tjera.

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Bëhu i pari që lë përshtypje për “Pistoletë ngrohëse 1800W”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *