cq5dam
11/10/2022 nga Joer.al 0 Komente

Dy dispozitivë dsPIC33C në një çip të vetëm

DSC-të me dy bërthama dsPIC33CH janë krijuar për të lehtësuar zhvillimin e kodit të pavarur, për secilën bërthamë, nga shumë ekipe të veçanta projektimi, të cilat më pas mund të integrohen pa probleme, edhe pse kanë kode të veçanta bashkohen më pas. Me fuqinë e dy DSC-ve dsPIC33C në një çip të vetëm, familja dsPIC33CH është optimizuar për një sërë aplikacionesh duke përfshirë sigurinë kritike, kontrollin me prekje, karikimin me valë, fuqinë dixhitale, kontrollin e motorit dhe shumë të tjera.

Aspekte të spikatura:

  1. Performancë e lartë me fuqinë e dy DSC-ve dsPIC33C në një çip.
  2. Mundëson izolimin e firmuerit kritik për sigurinë dhe funksionimin në kohë reale nga pjesa tjetër e kodit të aplikacionit.
  3. Pajisjet periferike të specializuara për performancë të lartë.
  4. Kurseni deri në 40% hapësirë ​​dhe kosto duke eliminuar nevojën për një shtesë mikrokontrolluesi (MCU) dhe qarqet mbështetëse.
  5. Komunikim më i shpejtë në çip, ndër-bërthamë.
  6. Koha e reduktuar e zhvillimit duke mundësuar zhvillimin paralel nga ekipe të shumta.