Sensor i gazit të monoksidit të karbonit MQ-7 MQ7 për Arduino

350 L

Sensorët e gazit MQ-7 përdoren në ajër të pastër. Modaliteti i zbulimit të çiklizmit me temperaturë të lartë (ngrohje 1,5 V), detektor i monoksidit të karbonit, sensori i përçueshmërisë me rritjen e përqendrimit të gazit të monoksidit të karbonit në ajër, gazrat endacakë të pastrimit të krioadsorbimit me temperaturë të lartë (ngrohje 5,0 V). Duke përdorur një qark të thjeshtë për të ndryshuar përçueshmërinë, përqendrimi i gazit konvertohet në sinjalin përkatës të daljes. Sensori i gazit MQ-7 me ndjeshmëri të lartë për monoksidin e karbonit, ky sensor mund të zbulojë një sërë gazesh që përmbajnë monoksid karboni, është një sensor me kosto të ulët për një sërë aplikacionesh

SKU: mq7-s Kategori: Etiketa: , , ,

1 stok

Përdorimi:
Mund të përdoret për pajisjet e monitorimit të rrjedhjeve të gazit në shtëpi dhe në fabrikë, të përshtatshme për gazin e lëngshëm të naftës, butanin, propanin, metanin, tymin, etj.

Karakteristikat:

Përdorimi i dizajnit me dy panele me cilësi të lartë, me treguesin e fuqisë dhe udhëzimet e daljes së sinjalit TTL.
Sinjali komutues ka një dalje DO (TTL) dhe dalje analoge AO.
Sinjali i vlefshëm i daljes TTL është i ulët. (Sinjal i nivelit të ulët kur drita e daljes mund të lidhet drejtpërdrejt me mikrokontrolluesin ose modulin rele)
Tensioni i daljes analoge me përqendrim më të lartë të tensionit më të lartë
Ka katër vrima për vida për pozicionim të lehtë.
Ka një jetë të gjatë dhe stabilitet të besueshëm
Karakteristikë e reagimit të shpejtë dhe rikuperimit

Tensioni i hyrjes: DC5V Konsumi i energjisë (rryma): 150 mA
Dalja DO: TTL dixhitale 0 dhe 1 (0.1 dhe 5V)
Dalja AO: 0,1-0 ,3 V (në raport me ndotjen), përqendrimi maksimal i një tensioni prej rreth 4V

Lidhja elektrike:

VCC: furnizim pozitiv me energji elektrike (5V)
GND: Furnizimi me energji elektrike është negativ
DO: Dalja e sinjalit komutues TTL
AO: dalje e sinjalit analog

Shënim i veçantë: Pasi sensori është ndezur, duhet të ngrohet rreth 20S, të dhënat e matura ishin të qëndrueshme, sensori i nxehtësisë është një fenomen normal, sepse teli i brendshëm i ngrohjes, nëse është i nxehtë, nuk është normal.

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Bëhu i pari që lë përshtypje për “Sensor i gazit të monoksidit të karbonit MQ-7 MQ7 për Arduino”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *