Komplet Eksperimental për Rrymën e vazhduar K12 Model – KERV01

9300 L

Kompleti eksperimental për rrymën e vazhduar K12 Model–KERV01, mundëson kryerjen e eksperimenteve të rrymës së vazhduar, si : Ligjin e Ohmit, lidhjen në seri dhe paralel të rezistencave, matjen e rrymës dhe tensionit me ampermetër dhe voltmetër etj.

2 stok

Ky komplet është i parashikuar të përdoret në nivelin e sipërm të arsimit parauniversitar.

Kompleti ka komponentët bazë si celësa, llamba, rezistenca të formave klasike të përafërta me vizatimet e teksteve tv fizikws. Pllaka ekperimentale ka një paraqitje skematike tepër didaktike dhe mund të vendoset sipër bangove te klasës, ku  mund të punohet bashkarisht në grupe prej 4 deri 5 nxënësish, për kryerjen e eksperimenteve të ndryshme dhe punëve të laboratorit në përputhje me kurikulat përkatëse.

Kompleti është pajisur me një ushqyes fuqie i regullueshëm  me bateri bateri litiumi duke siguruar stabilitet , kohë të gjatë pavarsie pune dhe saktësi të lartë në përdorim.

Përmasat: 35x50cm

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Bëhu i pari që lë përshtypje për “Komplet Eksperimental për Rrymën e vazhduar K12 Model – KERV01”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *