shenvalentino-matrix
17/02/2020 nga Joer.al 0 Komente

Matricë Elektronike me Arduino, që shfaq ” I ❤️ U

Sot po ju prezantojmë me projektin tonë të parë, me të cilin hapim rrugëtimin tonë në botën e mrekullueshme të shkencës.

Ky projekt është një matricë elektronike e cila nëpërmjet arduinos shfaq shkronjën “I” “zemrën” dhe “U”, e cila bashkë ka domethënien I LOVE YOU

Një ide për të uruar partnerin ditën e Shën Valentinit apo dhe në raste të tjera për të shprehur dashurinë.
Më poshtë gjeni videon e cila ju tregon pajisjen në funksion.