ushqimperqentecel
19/08/2019 nga Joer.al 0 Komente

Pajisje inteligjente për ushqimin e kafshëve

Pajisja është një prodhim origjinal i Joer.al dhe shërben për të ushqyer në menyrë inteligjente kafshët shtëpijake nga kudo që të ndodheni me vetëm një klikim nga telefoni juaj. Kjo pajisje prodhohet e personalizuar sipas deshirës, në mënyrë që të jetë sa më komode për kafshën shtëpiake.

Kujdesu për kafshët gjatë mungesës tënde.

  • I lehtë për tu përdorur
  • I modifikueshëm sipas dëshirës

Jam shumë i kënaqur me pajisjen e krijuar nga Joer.al. Ajo më kurseu shumë kohë të cilën e harxhoja për të shkuar në fabrikën time e cila është larg Tiranës.

– Dritani