NXP_i.MXRT_Chi
19/08/2019 nga Joer.al 0 Komente

Nga NXP proçesorët “crossover” i.MX RT

Regjistrimi i ri për ARX Cortex-M7 bazuar në procesorët kryqëzues të NXP i.MX RT që arrijnë një rezultat CoreMark prej 3020, DMIPS 1284 dhe 20ns të latentit të ndërprerjes në 600 MHz. Tashmë në prodhim, ato janë të disponueshme me çmim që është një pjesë e kostos së zgjidhjeve konkurruese të ngjashme.
Procesorët e rinj të crossover ofrojnë nivele të larta të integrimit dhe ndërfaqe të shumta të përdoruesve (grafikë, shfaqje dhe audio) që reduktojnë kostot e përgjithshme. Me memorie statike të densitetit të lartë (SRAM) dhe konvertues të integruar DC / DC, pajisjet i.MX RT mund të ofrojnë një raport të çmimeve / performancës së pashembullt. Prania e lidhjeve të shpejta dhe të sigurta për ruajtjen e jashtme eliminon nevojën për memorie Flash të integruar, duke reduktuar më tej kostot e produktit dhe shpenzimet e programimit Flash.