Pjesë për printer 3D DRV8825 Drejtues motori stepper për Pllakën SKR V1.3 1.4 GTR V1.0 RAMPS 1.4 1.6 MKS GEN V1.4

400 L

Transportuesi i shtytësit të motorit stepper DRV8825 është një pllakë e avancuar për drejtuesin e motorit bipolar bipolar bipolar të TI-së DRV8825.
Moduli ka një nyje dhe ndërfaqe që janë pothuajse identike me ato të transportuesve tanë të shtytësit të motorit stepper A4988, kështu që mund të përdoret si një zëvendësues me performancë më të lartë për ato pllaka në shumë aplikacione.
DRV8825 përmban kufizime të rregullueshme të rrymës, mbrojtje ndaj mbirrymës dhe temperaturës së tepërt dhe gjashtë rezolucione mikrohapësh (deri në 1/32 hap). Funksionon nga 8,2 – 45 V dhe mund të japë deri në afërsisht 1,5 A për fazë pa një ftohës ose rrjedhje ajri të detyruar (e vlerësuar deri në 2,2 A për spirale me ftohje të mjaftueshme shtesë).

SKU: dvr8825-1 Kategori: Etiketa: , , , , ,

2 stok

Specifikimet:

Ndërfaqja e thjeshtë e kontrollit të hapit dhe drejtimit
Gjashtë rezolucione të ndryshme hapash: hap i plotë, gjysëm hap, 1/4 hap, 1/8 hap, 1/16 hap dhe 1/32 hap
Mund të ndërlidhet drejtpërdrejt me sistemet 3.3 V dhe 5 V
Mbyllje termike mbi temperaturë, mbyllje mbi rrymë dhe mbyllje nën tension
Mbrojtje nga toka dhe nga ngarkesa e shkurtuar
PCB bakri me 4 shtresa, 2 oz për shpërndarje të përmirësuar të nxehtësisë
Mbështetja e tokës e saldueshme e ekspozuar poshtë IC-së së drejtuesit në fund të PCB-së
Madhësia e modulit, bazamenti dhe ndërfaqja përputhen me ato të transportuesve tanë të shtytësit të motorit stepper A4988 në shumicën e aspekteve (shihni fundin e kësaj faqeje për më shumë informacion)
Kontrolli i rregullueshëm i rrymës ju lejon të vendosni daljen maksimale të rrymës me një potenciometër, i cili ju lejon të përdorni tensione mbi tensionin nominal të motorit tuaj stepper për të arritur shpejtësi më të larta hapash
Kontroll inteligjent i prerjes që zgjedh automatikisht mënyrën e duhur të prishjes aktuale (prishje e shpejtë ose prishje e ngadaltë)
Tensioni maksimal i furnizimit 45 V
Rregullator i integruar (nuk nevojitet furnizim i jashtëm i tensionit logjik)

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Bëhu i pari që lë përshtypje për “Pjesë për printer 3D DRV8825 Drejtues motori stepper për Pllakën SKR V1.3 1.4 GTR V1.0 RAMPS 1.4 1.6 MKS GEN V1.4”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *