Paketë e gjerë pajisjesh për laboratorët e fizikës së shkollës 9-vjeçare dhe të mesme.

110000 L

Zhvillimi i eksperimenteve është i domosdoshëm në procesin e të nxënit sepse i përgjigjet nevojës natyrore të nxënësit për të mësuar duke vëzhguar me anë të shqisave. Gjithashtu nxënësit mësojnë hapat që duhen ndjekur gjatë procesit shkencor të mbledhjes së të dhënave.

Laboratorët shërbejnë për rritjen e cilësisë së mësimdhënies.

Shënim: Kjo paketë bëhet porosi dhe vjen tek ju brenda 5 ditësh pune.

1 stok

Kjo është një paketë e gjerë pajisjesh për laboratorët e fizikës së shkollës 9-vjeçare dhe të mesme.
Të përfshira janë komplete për mekanikën, elektricitetin, elektromagnetizmin, optikën, termodinamikën dhe akustikën.
Gjithçka e treguar në foto.

 

Paketa përfshin:

Bilanci i tabakasë 200g x 1
Pesha x 1
Eksperimentuesi i Arkimedit x 1
Rrotull x 1
Kllapa e levës Levë x 1
Kllapa x 1
Combination Hook Code x 1
Dinamometri me shirit x 1
Lëvizja dhe Forca Tester x 1
Sfungjeri i demonstruesit të presionit x 1
Tabela plastike x 1
Vizitor fleksibël x 1
Eksperimentues i imazhit të pasqyrës së aeroplanit x 1
Prizmat dhe kllapat e lenteve Lente konveks x 1
Lente konkave x 1
Kllapa x 1
Qiri eksperimentues i parimit të vrimave të vogla x 1
Ekran i lehtë x 2
Laser Pointerx 1
Matësi i rrymës DC x 1
DC Voltmeterx 1
Rele elektromagnetike x 1
Reostat rrëshqitës x 1
Mbajtës llambë e vogël bakri x 3
Ndërprerës me një shtyllë bakri x 3
Kuti Bateri Plastike Bakri x 3
Eksperimentuesi i Parimit të Periskopit x 1
Llamba të vogla 2.5V x 5
Unaza e rezistencës 15Ω x 1;10Ω x1;5Ω x 1
Magnet me shirit x 2
Magnet në formë thundre x 1
Eksperimentues elektromagnet x 1
Tela x 10
Bateri x 3
Gjilpërë e vogël magnetike x 2
Diodë emetuese e dritës së kuqe x 2
Dioda që lëshon dritë jeshile x 2
Dioda që lëshon dritë të verdhë x 2
Motorri i vogël Modelx 1
Kuti me pluhur hekuri x1
512HZ Tuning ForkTuning Fork x 1
Çekiç x 1
Asbest Net x 1
Balon Erlenmeyer 100ml x 1
Ndalues ​​balone x 1
Termometri x 1
Llamba e alkoolit x 1
Cilindri matës plastik 50 ml x 1
Cilindri matës plastik 10 ml x 1
Fitil pambuku x 1
Kutia e ruajtjes x 1
Ndërprerës me dy hedhje me një shtyllë x 1
Llamba të vogla 3,8 V x 5

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Bëhu i pari që lë përshtypje për “Paketë e gjerë pajisjesh për laboratorët e fizikës së shkollës 9-vjeçare dhe të mesme.”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *