Arduino Mega 2560 R3 Mega2560 REV3 (ATmega2560-16AU CH340G) + Kabllo USB

2300 L

Arduino Mega 2560 është një bord elektronik zhvillimi e bazuar në mikrokontrolluesin Atmega2560.

Ky bord është shumë e mirë për projektet që kërkojnë më shumë kunja GPIO dhe hapësirë memorie sepse mbart 16 kunja analoge dhe 54 kunja dixhitale I/O nga të cilat 15 kunja përdoren për daljen PWM.

SKU: arduino.mega Kategori: Etiketa: , ,

1 stok

Arduino është një bord me burim të hapur, d.m.th. me një licencë falas, që përdoret për të ndërtuar projekte të robotikës, elektronikës dhe automatizimit.
Arduino është një bord i programueshëm duke përfshirë dhe programin (software) i cili funksionon në një kompjuter dhe përdoret për të shkruar dhe ngarkuar kodin (në gjuhën “C”) në vetë bordin.
Projekti Arduino u krijua për të lejuar artistë krijues, dizajnerë dhe planifikues të prototipojnë dhe projektojnë idetë e tyre pa pasur nevojë të kenë shumë njohuri teknike.
Në bazën e Arduinos ekziston ideja për ta bërë krijimin e projekteve elektronike më të shpejtë dhe më të lehtë, por mbi të gjitha të lehtë për të gjithë.

 • Microcontroller ATmega328
 • Operating Voltage (logic level): 5 V
 • Input Voltage (recommended): 7-12 V
 • Input Voltage (limits): 6-20 V
 • Digital I/O Pins : 54 (of which 14 provide PWM output)
 • Analog Input Pins: 16
 • DC Current per I/O Pin: 50 mA
 • Flash Memory 256 KB of which 8 KB used by bootloader
 • SRAM: 8 KB (ATmega328)
 • EEPROM: 4 KB (ATmega328)
 • Clock Speed: 16 MHz
 • Dimensions: 10″ x 5.5″

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Bëhu i pari që lë përshtypje për “Arduino Mega 2560 R3 Mega2560 REV3 (ATmega2560-16AU CH340G) + Kabllo USB”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *