Paradox MG5000 Paneli i kontrollit të marrësve pa tel MAGELLAN 32-zonash (pa kasë)

12000 L

Paradox Security është një kompani me bazë kanadeze dhe është shumë e fokusuar në inovacionin dhe zhvillimin e produkteve në industrinë e sigurisë dhe automatizimit.

SKU: paradoxmg5000 Kategori: Etiketa: , , , , ,

1 stok

Specifikimet:

Modaliteti StayD
Transmetues i integruar (433 MHz ose 868 MHz)
32 zona (secila prej të cilave mund të jetë pa tel)
32 përdorues dhe 32 telekomandë (një për përdorues)
2 ndarje
Autobus komunikimi me 4 tela (lidh deri në 15 tastiera)
Mbështet telekomandat RAC1, REM15, REM1, REM101, REM2, REM3 dhe REM25
Mbështet deri në 8 tastiera me valë K37
Mbështet deri në 2 përsëritës pa tela RPT1
Mbështet seritë PCS
Mbështet modulin e Internetit IP150
Mbështet numëruesin zanor Plug-in VDMP3
Mbështet 16 PGM (secila prej të cilave mund të jetë pa tel)
Kontrolli i sistemit të bazuar në aplikacione nëpërmjet Insite GOLD
Përmirësimi i firmuerit në terren nëpërmjet 307USB dhe BabyWare
Programimi i drejtuar nga menyja për kodet e instaluesit, masterit dhe mirëmbajtjes
Numra të shumëfishtë telefoni për raportimin e ngjarjeve: 3 monitorimi dhe 5 për thirrjet personale
Qarku i telefonuesit me 2 opto çiftëzues i patentuar – telefonuesi më i besueshëm në industri (Patentat e SHBA 5751803, RE39406)
Kalendari me orën e kursimeve ditore
Metoda e re e armatimit të gjumit
Rivendosja e fuqisë së butonit të shtypur
Mbikëqyrja e bllokimit të RF
Komunikimi 9.6k baud me BabyWare
256 ngjarje të buferuara
Mbështet çelësin e kujtesës
Përshtatet në një kuti metalike 20 x 25,5 x 7,6 cm (8 x 10 x 3 in) ose në një

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Bëhu i pari që lë përshtypje për “Paradox MG5000 Paneli i kontrollit të marrësve pa tel MAGELLAN 32-zonash (pa kasë)”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *